Vil forhindre trafikkaos før Aerosmith-koncert

Shuttlebusser, ekstra p-pladser og tydelig skiltning skal forhindre parkeringskaos under Aerosmith-koncert i Randers.

Weekendens koncerter med George Michael i Århus gav ifølge flere medier store trafikale problemer, men sådan skulle det helst ikke gå, når det amerikanske band Aerosmith gæster Randers onsdag 6. juni.

I de sidste par uger har Randers Eventsekretariat arbejdet med at få styr på logistikken. Således er det blandt andet lykkedes af få en række private virksomheder til at stille deres parkeringspladser til rådighed for koncertgæsterne.

Derudover vil der før koncerten blive opstillet en række skilte, der viser udenbys gæster vej til store parkeringsarealer ved blandt andet Randers Kasserne og i Over Hornbæk. Herfra kører der shuttlebusser til bymidten og stadion.

Randers Eventsekretariat har desuden lavet en lille folder, der guider bilisterne rundt i byen. Derudover er der informationer om parkeringsforholdene på hjemmesiden <a href="http://www.aerosmith-randers.dk" target="_blank">www.aerosmith-randers.dk</a>.

- Det er vigtigt at de gæster der kommer til byen, føler at de er velkomne i hele byen og, at byen er overskuelig. Vi skal sikre at folk får en god oplevelse, så de forhåbentlig kommer tilbage en anden gang. Derfor er der ikke noget der hedder for meget information, siger Preben Larsen, der er tilknyttet som konsulent hos Randers Eventsekretariat.