Video: Tilbød mindreårig sex-oplæring

En 35-årig mand fra Århus troede, at han chattede med en 13-årig pige og tilbød sex. Men det var en journalist.

Ekstra Bladet har gennem længere tid ladet en af sine journalister udgive sig for en være en pige under den kriminelle lavalder på internetsiden Arto.dk.

Under sit dække som mindreårig er journalisten blandt andet kommet i kontakt med en 35-årig mand fra Århus, som hun har chattet med.

TV 2 | ØSTJYLLAND har gennemset hans chat med pigen, som han ikke vidste var en journalist. Manden tilbyder blandt andet pigen at lære hende, hvordan man dyrker oralsex. Det sker i samme chat-session, som han tilbyder hende en jordbæris.

Under chatsessionerne fortæller pigen, at hun snart skal konfirmeres. Den 35-årige kan altså umuligt have været i tvivl om, at personen, som han chattede med, var under 15. Alligevel vender han igen og igen tilbage til at skrive om sex.

For nyligt skulle de så mødes. Men da manden dukker op med is, møder han EB's journalister. Det får straks manden til at gå sin vej. Men journalisterne indhenter ham på trappen og stiller spørgsmål.

Manden forklarer, at det hele var "for sjov", benægter alt og går sin vej.

Manden bor i Århus med sin familie, men var i foråret i København gennem en længere periode i forbindelse med sit arbejde.

Arto.dk har tidligere været i søgelyset som et sted, hvor ældre mænd kommer i kontakt med børn via chat. Hjemmesiden er særdeles populær blandt børn, og over 500.000 har en profil på sitet.

Du kan se, Ekstra Bladets tv-indslag ved at <a href="/files/video/2008/maj/eb_video_sexchat.wmv" target="_blank">trykke her</a>.

<b>TV 2 | ØSTJYLLAND går tæt på sagen i vores udsendelse klokken 22.20</b>

Ekstra Bladets hjemmeside, hvor du blandt andet kan læse om, hvordan Ekstra Bladet har lavet afsløringerne.