VIDEO: Så vildt var snekaoset i Østjylland for 20 år siden

Regionen var dækket af sne på denne dato tilbage i 1996. Det skabte store trafikale problemer, og det husker Remi Carsten Lindby fra Fårup tydeligt

02:35

1 af 2

Selvom sneen dalede tidligere på dagen, var det ikke meget sne regionen fik at føle i dag, fredag den 19. februar, og det nåede da heller ikke at lægge sig.

Noget anderledes så det østjyske landskab dog ud for 20 år siden.

Dengang var regionen dækket helt til af sne. En situation, der voldte både den offentlige og den kollektive trafik mange problemer.

Det husker Remi Carsten Lindby fra Fårup tydeligt. Han befandt sig dengang i 1996 på Randers Station, hvor nattoget var noget i nærheden af seks timer forsinket. Det gjorde han tv2oj.dk opmærksom på tidligere i dag ved at dele sit billede fra 1996 på TV 2 | ØSTJYLLANDs Facebook-side.

Trafikkaos anno 1996

Flere færgeafgange var aflyst, og indenrigsflyene fra Aarhus Lufthavn var indstillet, fordi folk ikke kunne nå deres afgange på grund af trafikken på vejene. DBS måtte aflyse halvdelen af afgangene på dagen, fordi sporskifterne fygede til, og der var store forsinkelser på de tilbageværende afgange.

Det skabte mange timers ventetid for bilister og passagerer. En bilist sad fast på motorvejen i fem timer på vej til Hobro og måtte droppe at tage på arbejde. Flere togpassagerer havde brugt deres dag på Randers Station, og en passager var ved at planlægge sin tur til Holstebro via Fredericia, selvom det var en stor omvej.

Øverst i artiklen kan du se indslaget, der blev sendt for 20 år siden den 19. februar 1996, og høre flere historier fra det trafikale snekaos i Østjylland.

Husk, at du også altid er velkommen til at dele billeder og videoer med os på TV 2 | ØSTJYLLANDs Facebook-side, som du finder her.