VIDEO: Merle og Jonathan videre til semifinale i Voice Junior

To østjyder – Merle Mayland på 10 år og Jonathan Pedersen på 9 år – er videre til semifinalen i TV 2-talentkonkurrencen Voice Junior

Merle fra Silkeborg og Jonathan fra Horsens er begge videre i sangkonkurrencen Voice Junior. Foto: TV2

01:58

Se Merles optræden på scenen til Voice Junior på TV 2 lørdag aften lige her.

02:03

Sådan her lød Jonathans udgave af 'Du kan gøre hvad du vil'.

1 af 3

Der var østjysk succes ved lørdagens kvartfinale i den populære talentkonkurrence Voice Junior på TV 2. Den yngste tilbageværende deltager, Jonathan Pedersen på 9 år fra Horsens, gik sammen med silkeborgenseren Merle Mayland på 10 år videre.

Jeg er målløs. Jeg tror ikke, at der er nogen ude i verden, der kan gøre det der bedre, end du har gjort i aften. Natasja er stolt af dig.

Wafande om Merle

Merle, der har Wafande som coach, rappede sig i kvartfinalen flot igennem Natasjas 10 år gamle hit 'Giv mig Danmark tilbage'.

- Jeg er målløs. Jeg tror ikke, at der er nogen ude i verden, der kan gøre det der bedre, end du har gjort i aften. Natasja er stolt af dig, lød det fra Wafande efter hendes optræden.

01:58

VIDEO: Se Merles optræden på scenen til Voice Junior på TV 2 lørdag aften lige her. 

Luk video

Under sin første audition rappede den unge pige fra Silkeborg også – her imponerede hun dommerne med Natashas 'Ildebrand i byen'. 

- Hun kom ind og var rapper og gjorde det pissegodt. Men jeg var spændt på at se, om hun også kunne synge, når alle de andre, hun er oppe imod, er sangere. Og der tog hun virkelig røven på mig, hun kom ud og outshinede de andre, siger hendes coach Wafande og fortsætter:

Læs også Aarhusianske Oliver vandt Voice Junior

- Så er hun simplethen også så cute. Hun er virkelig et dejligt menneske, hun passer godt på sine venner og sine medmennesker, hun er til stede og hviler i sig selv.  

Underholder Danmark som ni-årig

Den yngste semifinalist er Jonathan fra Horsens, der på trods af sine blot ni år flere gange i konkurrencen har givet prøver på sine store sangevner.

Under den første audition sang han 'Carousel' af Melanie Martinez. Under 'Super Battle' sang han Hjalmers sang 'Hvis du går', og i kvartfinalen begejstrede han så publikum og dommerne med Christian Brøns 'Du kan gøre hvad du vil'. 

02:03

Sådan her lød Jonathans udgave af 'Du kan gøre hvad du vil'.

Luk video

- Jonathan skilte sig ud. Han tog mange af de ting, man sagde, ind. Han var én af dem, der på en måde allerede var dannet, da han kom. Han havde måske hørt eller kopieret noget, men han lyttede, og det gjorde en kæmpe forskel for mig, siger hans coach Joey Moe.

Jeg kan næsten ikke huske, hvad jeg lavede, da jeg var ni år, og du står og underholder Danmark.

Joey Moe om Jonathan

Talenten hos den unge Horsens-dreng har hans alder taget i betragtning overrasket alt og alle.

- Jeg kan næsten ikke huske, hvad jeg lavede, da jeg var ni år, og du står og underholder Danmark, siger Joey Moe om kvartfinalens yngste deltager, Jonathan.

02:19

VIDEO: Sidste år vandt Oliver fra Aarhus Voice Junior. Efter triumfen fulgte vi ham på en hel almindelig skoledag. 

Luk video