Verdensturné står for døren

DGI Verdensholdet gæster Østjylland inden turné

Inden længe skal DGI Verdensholdet på en seks måneder lang verdensturné, hvor holdet skal rejse rundt som ambassadører for en sund og aktiv livsstil.

Men inden holdet forlader landets grænser, er der arrangeret en række shows i Danmark - to af dem i Østjylland i henholdsvis Vejlby-Risskov Hallen ved Aarhus den 7. september og Forum Horsens den 12. september.

Ud Verdensholdets 28 gymnaster er flere af dem fra Østjylland.

En af dem er 28-årige Maiken Meldgård Christensen fra Viby i Aarhus, og hun glæder sig til at gå på gulvet i sin hjemby.

- Det bliver en meget stor oplevelse at gå på gulvet i Vejlby-Risskov Hallen. Bare tanken giver mig kuldegysninger. Her har jeg jo optrådt med alt fra lokale hold, juniorhold, aspiranthold, rep. hold og nu venter så en opvisning med DGI Verdensholdet. En hal fuld af venner og familie. Det kan kun blive stort, siger Maiken Meldgård Christensen.

DGI Verdensholdet drager til oktober ud på den seks måneder lange verdensturné, hvor lande som Japan, Argentina og USA blandt andre skal besøges.

DGI Verdensholdet laver 11 shows i Danmark inden afrejse, og overskuddet går til at inspirere til en sund og aktiv livsstil hos børn og voksne.