Venstre: Grundløse strejker

Regeringen har givet kommunerne flere milliarder kr., og påstandene om nedskæringer passer ikke, mener kommunalordfører.

De mange strejker i disse dag er helt grundløse, mener Venstres kommunal-ordfører, Leif Mikkelsen, som er valgt i Silkeborg.

- På trods af ekstra penge og flere stillinger strejker de i Silkeborg. På trods af at tre kommune-eksperter i dag kalder de økonomiske problemer i Århus for selvforskyldte, strejker de i Århus... Der tegner sig et billede af grundløse strejker, som i virkeligheden er en maskeret politisk kamp vendt mod regeringen, siger han.

- Jeg tror der venter BUPL og socialdemokraterne nogle ubehagelige tømmermænd, når kommunerne senere på året gør budgetterne op. De vil vise at regeringen har tilført kommunerne ekstra milliarder og dermed gøre påstanden om nedskæringer til skamme, siger Leif Mikkelsen.

Læs også dagens tidligere nyhed:

<A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15460" target=_top><STRONG>Vreden vendt mod regeringen </STRONG></A>

Følg udviklingen i strejkerne i aftenens udsendelser på TV 2 | ØSTJYLLAND og på vores særlige hjemmeside <A href="http://www.tv2oj.dk/minisites.asp?SideId=1219"><STRONG>Aktioner mod besparelser.</STRONG></A>