Væk med langsomme traktorer!

Rasmus Kaae fra Ulstrup i nærheden af Langå er træt af langsomme traktorer, når han kører til arbejde, derfor har nu lavet en underskriftindsamling mod traktorerne.

Fra mandag til fredag kører Rasmus Kaae fra Ulstrup til sit arbejde i Århus. Men på vejen kommer han ofte til at sidde i kø efter en traktor, som snegler sig afsted med 30 kilometer i timen. Det kan skabe farlige situationer, siger Rasmus Kaae til Østjyllands Radio.

- En af de ting, der kan ske, det er jo, at der hober sig en kø op efter det langsomme køretøj, og så på et tidspunkt, så er der en som bliver stresset og overhaler hasarderet.

Derfor har Rasmus Kaae nu startet en underskriftindsamling. Han foreslår blandt andet politikerne, at man laver flere vigepladser på landevejene, så traktorerne kan trække ind, eller at man forbyder langsomkørende køretøjer i myldretiden.

Formanden for Århus-Hadsten Landboforening, Carl Christian Kirketerp bakker ideen om flere vigepladser op, men han er mod begrænsninger af køretiden for traktorer. Istedet forslår han, at man hæver hastigheden på landbrugskøretøjer.

Underskriftsindsamlingen foregår på siden <A href="www.onlineunderskrifter.dk</A>" target="_blank">http://www.onlineunderskrifter.dk">www.onlineunderskrifter.dk</A>.