Ungdomsklub for unge med DAMP en realitet

Silkeborg Kommune har efter en forsøgsperiode valgt at gøre tilbuddet om en ungdomsklub for unge med DAMP til et permanent tilbud.

Den utraditionelle ungdomsklub er kun for unge med ADHA. Udtrykket dækker over en hjernedysfunktion.

- Vi er meget glade for at kommunen nu gør tilbuddet permanent for så vidt jeg ved, er det den eneste ungdomsklub for unge med damp i Østjylland. Det fortæller Gitte Munch Christensen. Hun arbejder som specialpædagog på Langsøskolen i Silkeborg.

<B>Langsøskolen</B>
Langsøskolen er en almindelig folkeskole som indeholder en specialafdeling med 50 elever, der alle har ADHD. Gitte Munch Christensen har i to år drevet et forsøg med en ungdomsklub for unge med ADHD.

Netop nu er der 10-12 unge i alderen 12 til 15 år. De laver det samme som almindelige unge, men under rammer som de kan håndtere.

De unge mødes hver tirsdag aften på Langsøskolen.

<B>Håber på flere ungdomsklubber</B>
Gitte Munch Christensen håber at kommunens godkendelse af ungdomskolen i Silkeborg vil overbevise andre kommuner i østjylland om at oprette et tilsvarende tilbud.

- De unge skal da have mulighed for at lave de samme ting som andre unge, siger Gitte Munch Christensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

<a href="http://www.adhd.dk/" target="_blank">Besøg ADHD foreningens egen side:</a>

<a href="http://www.langsoeskolen.silkeborg.dk/Infoweb/Designskabelon8/Rammeside.asp?Action=&Side=&Klasse=&Id=" target="_blank">Besøg Langsøskolens egen side:</a>