Ung AGF'er er blevet fodboldinvalid

Den unge midtbanespiller Niels Kristensen må indstille sin karriere som 21-årig efter to korsbåndsskader.

For knap et år siden gik det galt for anden gang. Niels Kristensen var netop kommet tilbage fra en korsbåndsskade, da han i en kamp mod Roma blev ramt af en tilsvarende skade - endda i samme knæ.

Siden da har Niels Kristensen kæmpet for at komme tilbage på topplan. Stabiliteten i knæet har det dog ikke været muligt at genoprette i en sådan grad, at det kan holde til fodbold på højeste niveau, og det tager han nu konsekvensen af.

- Mit ene knæ er løst, og i de samtaler, jeg har haft med lægerne på privathospitalet eira, er jeg blevet rådet til at stoppe. Det er ikke en beslutning, jeg har truffet fra den ene dag til den anden. I lang tid har jeg været indstillet på, at det var den vej, det gik, men derfor er det alligevel trist, siger den uheldige AGF'er til klubbens hjemmeside.

21-årige midtbanespiller har spillet fodbold i AGF, siden han var 10 år. Nu venter der ham en helt ny tilværelse.

- Et eller andet sted er det også en lettelse, at beslutningen nu er truffet. Nu kan jeg komme videre. En dør er måske lukket, men andre åbner sig. I første omgang vil jeg færdiggøre min HF-uddannelse, og så må vi se, hvad der derefter skal ske, siger Niels Kristensen, der i 2003 var med til at vinde junior-DM og i alt nåede at optræde 10 gange på førsteholdet.