Undres over timingen

Både Venstres Gert Bjerregaard og Dansk Folkepartis Kim Christiansen undrer sig over timingen i Magnus Heunickes (S) E45-udmelding

E45 skal udvides for en halv milliard, hvis det står til transportminister Magnus Heunicke (S).

Se: E45-udvidelse på vej

Det glæder Gert Bjerregaard, der er byrådsmedlem i Aarhus valgt ind for Venstre og folketingskandidat for partiet.

- Det glæder mig som Venstres folketingskandidat i Aarhus, at nu også socialdemokraterne bakker op om udvidelsen. Men hvorfor kommer det først nu lige før et valg, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han er ikke den eneste, der undres over timingen.

Folketingsmedlem Kim Christiansen (DF) glæder sig som Gert Bjerregaard over udmeldingen, men er ligeledes forundret over tidspunktet for udmeldingen.

- Jeg synes, det er glimrende. Men for en måned siden kunne han (Heunicke, red.) ikke finde en krone, der blev det parkeret i en undersøgelse, og nu rejser han rundt her som en anden verdensmand og knipser med fingrene, og så har han fundet en halv milliard - det er imponerende godt gået, siger Kim Christiansen, der er transportordfører for Dansk Folkeparti, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Kim Christiansen siger, at Magnus Heunicke havde sat vejdirektoratet til at undersøge muligheden, og at den undersøgelse ville tage et års tid, og derfor undrer det ham, at der pludselig er fundet plads i budgettet.

- Men det er et af mine store ønsker, og jeg synes, det er glædeligt. Vi glæder os til at se pengene, så det ikke bare er en gang valgflæsk, for vi vil selvfølgelig holde ham op på det, siger Kim Christiansen.