Underskud i Silkeborg IF

Manglende tv-indtægter årsag til trængt økonomi.

Fodboldklubben Silkeborg IF har underskud. I løbet af årets første halvdel har klubben 508.000 kroner for lidt i kassen, hvis økonomien skal balancere. Pressechef Morten Bruun giver først og fremmest faldende tv-indtægter skylden for resultatet.

I foråret viste TV3 kun to kampe direkte, og det var færre end forventet. At klubben overhovedet fik tildelt to tv-kampe skyldtes endda, at modstanderen i begge tilfælde var topholdet Brøndby.

De røde tal i Silkeborg skal imidlertid sammenlignes med, at det tilsvarende halvårsregnskab sidste år var på fem millioner kroner. Derfor får resultatet ikke formanden for SIF-support, Kent Madsen, til at ligge søvnløs om natten:

- Jeg mener, at det er et acceptabelt resultat for selskabet, om end resultatet ikke helt lever op til budgettet, siger han.

I efteråret har Silkeborg IF udsigt til at få endnu færre fjernsyns-kroner i kassen. Klubben rykkede i juni ned fra superligaen, og med den nuværende status af 1. divisionsklub er holdet endnu mindre interessant for tv-stationerne.

Grenaa-Anholt Færgefart

Udsolgte færgebilletter presser virksomheder: - Øen er afhængig af, at her er mennesker

politi

Politiet lukker endnu en vandpibecafe

To måneder med teoriundervisning  - det har stort været hverdagen for Victor Pedersen fra Grenaa, der går på smedeuddannelsen. Han håber snart at se et faglokale.

play Hammeren er skiftet ud med museklik: Smertegrænsen er snart nået

Hans Jørgen Haysen

Haysen bliver alligevel ikke ny AGF-sportschef

030321 Hjælp til uddannelser VTR 1930 Still

play Sygeplejerskestuderende færdig til sommer: - Jeg frygter, jeg er en dårligere sygeplejerske

hest2

Formand for Dyreetisk Råd om udsatte heste: Sult i sig selv er ikke et problem