Underskud i Århus Elite

Som forventet er der røde tal i halvårsregnskabet fra Århus Elite. Det ser dog ikke helt så skidt ud som tidligere.

Århus Elite, der blandt andet driver fodboldklubben AGF, har stadig ondt i økonomien, men smerterne er ikke nær så slemme som tidligere.

Fredag offentliggjorde koncernen et halvårsregnskab, der viser et underskud på 10,5 millioner kroner for perioden 1. juli til 31. december 2009, hvilket stemmer med forventningerne.

I en fondsbørsmeddelelse fra Århus Elite lyder det, at resultatet er acceptabelt. Det er da også en del bedre end samme periode sidste år, hvor koncernen havde et underskud på 16,5 millioner kroner.

I september kunne Århus Elite offentliggøre et årsregnskab med et underskud på hele 43,5 millioner kroner. For at rette op på økonomien har koncernen derfor valgt at afhænde håndboldholdet Århus GF, basket-holdet Bakken Bears, Århus Elite Badmindton og Århus Elite Floorball.

- Vi er tilfredse med, at vi har fået vendt udviklingen og har opnået at få positive pengestrømme i selskabet så kort tid efter, vi kom ud med et stort underskud. Samtidig glæder vi os over, at vi på kort tid har formået at finde nye ejere til vores øvrige sportsselskaber. Det er et væsentligt skridt i realiseringen af vores strategi om fremover kun at fokusere på fodbold og forretning. Vi er stadig et godt stykke fra målet, men jeg mener, at vi står stærkt rustet med et særdeles godt fodboldhold, en slankere og mere fokuseret organisation samt et styrket Atletion, der også fremover vil være centrum for elitesport og store events, siger administrerende direktør Jan Christensen fondsbørsmeddelelsen