Underskrifter mod udvisning

Med indsamling af underskrifter på nettet vil kvinde fra Djursland prøve at stoppe udvisning af forældreløs dreng.

'Det er efter min mening lige præcis sådanne indvandrere, som vi bør holde på, og som kan stå som et godt eksempel for andre'.

Sådan skriver Tilia Hansen fra Djursland på hjemmesiden <A href="http://www.hjaelprams.skrivunder.dk/" target=_blank><STRONG>www.hjaelprams.skrivunder.dk</STRONG></A><STRONG>,</STRONG> hvor hun samler underskrifter til støtte for den 15-årige forældreløse dreng Rams, som de danske myndigheder vil udvise til Sri Lanka.

De indvandrere, som Tilia Hansen omtaler, er Rams' slægtninge, som drengen har boet hos under sit ophold i Danmark, og som driver et pizzeria i Rønde.

'De udviser en flittighed og et sammenhold, som enhver dansker burde være misundelig på. De virker velintegrerede og danske og er udadvendte, smilende og dejlige mennesker og har bestemt ikke fortjent det, de nu gennemgår p.g.a. den lille fætter', mener Tilia Hansen.

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15689" target=_top>15-årig smides ud af landet (18/10-06)</A></STRONG>