Ulven er set flere steder

Flere østjyder har spottet dyret i regionen

02:55

1 af 2

Først var det en enkelt kvinde, der søndag aften kunne fortælle om sit møde med en ulv mellem Bryrup og Them.

Nu fortæller flere af TV 2 | ØSTJYLLANDs seere, at de også har spottet ulven i regionen. Ulven, som ellers ikke har været i den danske natur i 200 år, og som derfor er lidt af en sensationel gæst.

Ifølge Pernille Ammitzbøll fra Bryrup løb ulven ud på vejen for hende i sin bil søndag middag.

- Jeg var ikke i tvivl om, at det var en ulv - det var en ulv.

Jeg kom kørende i bilen, og pludselig kom den løbende ud foran mig - jeg var slet ikke i tvivl, det var en ulv, siger Pernille Ammitzbøll til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Flere seere har tilsyneladende også set ulven. Blandt andet skriver Henrik Pedersen fra Them, at han søndag formiddag så en ulv krydse Horsens Landevej mod Brædstrup omkring 500 meter fra Salten by.

Niels Holtegaard Christensen fra Bryrup skriver, at hans kone den 3. januar måtte bremse hårdt for en "usædvanligt stor schæferhund" som løb ud på vejen mellem Svinsbjergvej og rastepladsen i Velling.

En anden seer, Trine Liisberg Buch Larsen har ikke set en ulv, men derimod et andet syn, da hun luftede sin hund i skoven ved Paradislejren i Virklund.

- Jeg fandt en masse pels strøget rundt på stien og et afgnavet hareben. Jeg så også nogle meget store poter i sneen! Ved ikke om det kunne have været ulven, der havde været på jagt, skriver hun i en mail til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Har du også oplevet mærkværdige ting i den østjyske natur, så skriv til os på redaktion@tv2oj.dk.