Uheld skaber lang kø på motorvej E45

Motorvejen er fortsat spærret i det højre spor i nordgående retning efter uheld mellem Tilst og Aarhus Nord

00:29

Opdateret 10.45: Højre spor er nu åbnet, og trafikken glider igen planmæssigt og uden kø.

Der er ekstra meget kø på motorvej E45 ved Aarhus her til morgen. En lastbil er forulykket, og betonklodser på ladet gør, at den ikke sådan lige er til at fjerne.

Betonklodserne fra den forulykkede lastbil er ved at blive flyttet over i en anden lastbil. Derefter kan bilen fjernes og det højre spor igen åbnes. Arbejdet ventes at tage 30-45 minutter endnu. 

- Lastbilen kom i slinger, da en personbil kørte ind foran den. Der er udelukkende sket materiel skade, og ingen personer er kommet noget til, siger politiassistent hos Østjyllands Politi, Marianne Morgen, til tv2oj.dk.  

Læs også Silkeborgs nye motorvej runder første million

Uheldet skete mellem afkørsel Tilst og afkørsel Aarhus Nord i nordgående retning, og her har det højre spor siden omkring kl. 7.30 været spærret. 

Vejdirektoratet oplyste tidl. på morgenen, at netop en lastbil var involveret i uheldet, og den først ville blive fjernet, når myldretiden var overstået. Det arbejde gik i gang kl. 9.15. 

På et tidpunkt var køen så lang på stedet, at rejsetiden var voldsom forøget, og morgentrafikken gled meget langsom på motorvejen. 

Du kan se video fra køen øverst på siden. 

  Foto: Google Maps