Udviklingshæmmet pige fundet

Efter timers eftersøgning fandt Østjylland Politi sent søndag aften en udviklingshæmmet pige fra Brabrand

Pigen blev søndag aften meldt savnet og efterlyst i flere medier.

Klokken cirka 19.30 forsvandt en 17-årig udviklingshæmmet pige med arabisk baggrund fra en legeplads på Lenesvej i Brabrand. Pigen forlod legepladsen sammen med en mørklødet mand i retning af Bazar Vest.

Pigen beskrives som: 17 år, arabisk af udseende, iført tørklæde, sort trøje og mørke cowboybukser.

Manden beskrives som 50-60 år gammel, muligvis kineser eller tyrker, sort hår og snoet overskæg med skæve øjne, iført blå eller sort jakke og sorte bukser. Desuden bar manden en taske af mærket Puma.

<b>Mulig forbrydelse</b>
Østjyllands Politi skal nu undersøge om der ligger en forbrydelse bag pigens forsvinden. Indenfor de seneste uger har der været flere tilfælde af seksuelt motiverede overgreb.
I området omkring Vorrevangsskolen i det nordlige Århus er en mand med asiatisk udseende efterlyst for seksuelle overgreb på en midaldrende kvinde og en 10-årig pige. Østjyllands Politi kan ikke udelukke, at der sammenhæng mellem sagen i Brabrand og de tidligere sager.

"Vi har nu fundet pigen i god behold. Opgaven bliver nu at få undersøgt om pigen har været udsat for en forbrydelse eller om der ligger en naturlig forklaring bag hendes forsvinden, " siger vagtchefen hos Østjyllands Politi til TV2 | ØSTJYLLAND sent søndag aften.

Manden der blev set sammen med pigen havde tidligere søndag haft kontakt til den 17-årige udviklingshæmmede pige. Her havde han - ifølge vidner på legepladsen - givet pigen et mindre pengebeløb.

Kontakt til Østjyllands Politi kan ske på 8731-1448