Udsigt til en tør og skyet start på ugen

Mandag byder formentlig mest på overskyet vejr i det østjyske, men sidst på eftermiddagen er der dog chancer for sol

01:04

Søndag har været en noget grå og kedelig en af slagsen rent vejrmæssigt, og umiddelbart ser det ikke meget mere lovende ud i begyndelsen af næste uge. Dog kan der hen under mandag eftermiddag komme enkelte huller i skydækket, så solen titter frem. Det er formodningen fra TV2 Vejret.

- Først på dagen ligger vi på et par graders varme, så nede på vejniveau kan der være risiko for rimglatte veje. Så man skal køre forsigtigt. Ellers starter dagen ud med skyer, men det klarer op fra vest i løbet af dagen, siger vejrvært Lone Seir.

Ifølge prognoserne skulle vi så gerne nå op på fire-fem graders varme, og med en kun svag-let vind vil det på trods af den manglende sol nok alligevel føles forholdsvis behageligt.

- De kommende dage byder i hvert fald først på tirsdagen på mere sol, men i løbet af dagen kommer der så igen flere skyer ind, og de bliver der til onsdag, forklarer Lone Seir.

Torsdag og fredag ser så ud til at blive mere solrige, men så bliver det til gengæld en anelse køligere. Alle dage er der risiko for nattefrost.

Du kan se hele vejrudsigten øverst på siden.