Ud at springe med den bedste

Den århusianske trespringer Anders Møller får masser af konkurrence, når han i denne uge er på træningsophold i Sydafrika.

Til daglig er der ingen, der kommer ud i nærheden af Anders Møller. Når den danske rekordholder i trespring træner i Århus, så er han i særklasse, men i denne uge skifter billedet.

Sammen med flere af sine kolleger på det danske atletiklandshold drager han på et træningsophold i Sydafrika, og her skal Anders Møller træne side om side med blandt andre verdens bedste trespringer Christian Olsson.

Den danske landstræner Lars Nielsen har gode kontakter til de svenske springere, og han har sørget for, at de danske atleter kan støde til svenskerne i Sydafrika, hvor de allerede har været i gang i en uge.

- Det bliver rart at få den inspiration. Det er begrænset, hvor meget jeg bliver udfordret i den daglige træning. Man får et spark bagi, når man oplever, at der er nogle, som er bedre end en selv, siger Lars Møller, der sammen med blandt andre længdespringer Morten Jensen og højdespringer Anita Tørring onsdag sætter kursen mod Sydafrika. /ritzau/