TV2OJ skal have ny direktør

Peter Kramer takker af efter 15 år

Peter Kramer har bedt bestyrelsen for TV 2 | ØSTJYLLAND indlede arbejdet med at finde hans afløser som direktør for den regionale tv-station med hovedsæde i Aarhus. Han forlader stillingen senest med udgangen af november 2015 - efter godt 15 år på posten.

- Det har været fantastiske år, og det har været et enestående privilegium at arbejde i et tv-hus med store ambitioner og et højt fagligt niveau, siger Peter Kramer.

- Jeg runder 65 år i 2015, og jeg vil fremover bruge tid på projekter med fokus på mine egne hjertesager, også journalistisk, f.eks. historie, kunst og kultur, siger han.

TV 2 | ØSTJYLLAND har i de 15 år med Peter Kramer som direktør fået flere end 25 hæderspriser bl.a. for de bedste dokumentarprogrammer i Danmark, flere af dem er tillige blevet kåret som Europas bedste. Stationen har i årevis haft landets bedste tv-fotografer, og hertil kommer en stribe priser for den bedste regionale tv- og nyhedsjournalistik.

Læs også - TV2OJ har fulgt med seerne

- Bestyrelsen har taget Peter Kramers ønske om at blive afløst til efterretning, siger TV 2 | ØSTJYLLANDs bestyrelsesformand, Jørgen Thyde.

- Peter Kramer afleverer en veldrevet og godt ledet station med solid økonomi og dygtige medarbejdere. Han har i sine 15 år som direktør med stort engagement stået i spidsen for TV 2 | ØSTJYLLANDs udvikling fra en station med få vinduer på TV 2 Danmark til en station med sin egen TV-kanal og en meget succesrig onlineproduktion, siger Jørgen Thyde.

1. april 2015 kan TV 2 | ØSTJYLLAND fejre sin 25 års fødselsdag.

Peter Kramer

- Peter Kramer forlader med udgangen af november 2015 sin stilling som adm. direktør for TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Han har været direktør siden 1. maj 2000, hvor han efterfulgte Erling Bundgaard.

- Alder: 64 år, født 22. november 1950.

- Journalist på Ekstra Bladet, 1973-1982. Lektor i undersøgende journalistik på Danmarks Journalisthøjskole, 1982-1987. Provinschef, Det Fri Aktuelt, 1987-1993. Redaktør og redaktionschef TV 2 Danmark, 1993-2000.

- Gift med Kirsten Vestergaard, tidl. programchef i DR, redaktionschef Århus Stiftstidende, nu kommunikations- og sekretariatschef, Regionshospitalet Randers.

- To børn: Søren, 27 år, journalist, Anders, 28 år, middelalderarkæolog.