TV2OJ skal have ny direktør

Peter Kramer takker af efter 15 år

Peter Kramer har bedt bestyrelsen for TV 2 | ØSTJYLLAND indlede arbejdet med at finde hans afløser som direktør for den regionale tv-station med hovedsæde i Aarhus. Han forlader stillingen senest med udgangen af november 2015 - efter godt 15 år på posten.

- Det har været fantastiske år, og det har været et enestående privilegium at arbejde i et tv-hus med store ambitioner og et højt fagligt niveau, siger Peter Kramer.

- Jeg runder 65 år i 2015, og jeg vil fremover bruge tid på projekter med fokus på mine egne hjertesager, også journalistisk, f.eks. historie, kunst og kultur, siger han.

TV 2 | ØSTJYLLAND har i de 15 år med Peter Kramer som direktør fået flere end 25 hæderspriser bl.a. for de bedste dokumentarprogrammer i Danmark, flere af dem er tillige blevet kåret som Europas bedste. Stationen har i årevis haft landets bedste tv-fotografer, og hertil kommer en stribe priser for den bedste regionale tv- og nyhedsjournalistik.

- Bestyrelsen har taget Peter Kramers ønske om at blive afløst til efterretning, siger TV 2 | ØSTJYLLANDs bestyrelsesformand, Jørgen Thyde.

- Peter Kramer afleverer en veldrevet og godt ledet station med solid økonomi og dygtige medarbejdere. Han har i sine 15 år som direktør med stort engagement stået i spidsen for TV 2 | ØSTJYLLANDs udvikling fra en station med få vinduer på TV 2 Danmark til en station med sin egen TV-kanal og en meget succesrig onlineproduktion, siger Jørgen Thyde.

1. april 2015 kan TV 2 | ØSTJYLLAND fejre sin 25 års fødselsdag.

Peter Kramer

 

COVID-19 corona test forum horsens

Østjysk kommune har højeste incidens i Danmark

Simon Grimstrup

Mulig ny verdensrekord: Løb i mere end ti timer op og ned ad Silkeborg-bakke

Unknown

Brand tæt ved nyrenoveret kulturhus

_DSC0162

Gellerup-demonstration endte uden sigtelser

IMG_0209

play VIDEO: Kom med på jagt efter forsvundet anker

20200727-180240-2-1920x1308we

Trods ny vejledning: Rejsebureau tror ikke på rejse-boom

Dagens mest læste