- TV2OJ har fulgt med seerne

Overlader trygt direktørposten til efterfølger

01:22

1 af 2

Efter 15 år i spidsen for TV 2 | ØSTJYLLAND har Peter Kramer valgt at fratræde sin stilling som direktør for den regionale østjyske tv-station.

Peter Kramer har bedt bestyrelsen for TV 2 | ØSTJYLLAND indlede arbejdet med at finde sin afløser. Den 64-årige direktør forlader stillingen senest med udgangen af november næste år.

Ifølge Peter Kramer overtager den kommende direktør en tv-station i god form. TV 2 | ØSTJYLLAND har formået at følge med tiden, efterhånden som østjydernes måde at se tv på har ændret sig.

Se: TV2OJ skal have ny direktør

- Det er en tv-station, der har været i stand til at få det bedst mulige ud af de ændrede seervaner, der er. Få flyttet seerne over på nettet og samtidig udvikle vores egen kanal og lave en stærk nyhedsproduktion, fortæller Peter Kramer i et interview.

Den afgående direktør er overbevist om, at TV 2 | ØSTJYLLAND også i fremtiden har en vigtig funktion i det østjyske mediebillede.

- Med den stab af dygtige medarbejdere, en dygtig ledelse og en visionær og klog bestyrelse, så vil man forstå at tilpasse sig de udfordringer og problemer, der er i mediebranchen konstant.

Se interviewet med Peter Kramer i videoen øverst i artiklen.