Travlt døgn hos politiet

Østjjyllands Politi har i løbet af det sidste døgn og nat anholdt tre personer for narkotikabesiddelse og to for våbenbesiddelse.

Østjyllands Politis Specialpatrulje havde planlagt en anden aktion. Men en række tips kom på tværs og så blev der omprioriteret.

- Vi fik flere tips end sædvanligt på en dag og da vi havde folk på arbejde, valgte vi at sætte ind over for samtlige af dem, fortæller politikommissær Vagn Martinussen fra Østjyllands Politi.

Det førte en række anholdelser med sig. En 46-årig mand fra Nordjylland blev anholdt med en større mængde narkotika. I Favrskov blev en 28-åig mand sigtet for salg af narkotika. Det samme blev en 26-årig mand fra Grenaa sigtet for og så blev en 36-årig mand fra Randers anholdt og sigtet for besiddelse af en revolver.

- Revolveren var ladt med skarpe skud, og derfor er sigtelsen besiddelse af skydevåben med særlig skærpende omstændigheder, fortæller politikommissær Vagn Martinussen fra Østjyllands Politi.

En anden person blev også anholdt i forbindelse med revolversagen. Alle sagerne bliver fremstillet for lukkede- eller dobbeltlukkede døre. Politiet har af hensyn til efterforskningen ikke flere oplysninger i sagerne.