Trafiktosser og vanvidskørsel

TV2OJ inviterer politi og trafikminister til debat

06:12

TV 2 | ØSTJYLLAND har modtaget flest henvendelser fra seere som fortæller, at det især er området ved Edwin Rahrs Vej, den er gal med. I tv-indslaget ovenfor kan du se, hvor galt det står til

1 af 2

I løbet af ugen har TV 2 | ØSTJYLLAND sat fokus på trafiktosser og vanvidskørsel i Østjylland. Og vi har fået rigtig mange henvendelser fra jer seere.  

Søndag aften bruger vi derfor en stor del af vores nyhedsflade på uansvarlig kørsel i trafikken.

Vi har inviteret Østjyllands Politis direktør, Jørgen Ilum, og trafikminister Henrik Dam Kristensen (S) i studiet til en debat om vanvidskørsel og trafikkultur. Hør, hvad de vil gøre for at løse problemerne. 

Se med søndag kl. 19.30 på TV 2 | ØSTJYLLAND.

Så kør dog ordentligt!

Også senere søndag aften sætter vi fokus på de østjyske trafikproblemer - og hvordan de kan løses.

Trafikkampagnen Så kør dog ordentligt! satte for et år siden fokus på de mange bilister, der blæser på færdselsreglerne.

Søndag aften kl. 20.20 på TV 2 | ØSTJYLLAND kan du gense den store trafikhøring. Hør hvordan transportministeren og kommunale politikere ville løse problemerne for et år siden.

Debatten blev sendt første gang den 17. oktober 2011.

TV 2 | ØSTJYLLAND har modtaget flest henvendelser fra seere som fortæller, at det især er galt i området ved Edwin Rahrs Vej i det vestlige Aarhus. I tv-indslaget ovenfor kan du se, hvor galt det står til.