Trænerfyring hjalp ikke Silkeborg

Peder Knudsen og Ebbe Sand tabte deres første kamp som nyt trænerpar for nedrykningstruede Silkeborg.

Få dage efter fyringen af Viggo Jensen var det op til Peder Knudsen og Ebbe Sand at få Silkeborg på ret kurs i SAS-Liga kampen mod AaB på Aalborg Stadion.

Havde Silkeborgs tilhængere håbet på en chokeffekt med trænerskiftet, blev de dog slemt skuffede.

Silkeborg måtte nemlig nok engang notere sig et nederlag, deres femte i seks kampe, da AaB's lille angriber Jeppe Curth efter 59 minutters spil sørgede for at bringe aalborgenserne foran 1-0. Et resultat der holdt sig kampen ud til stor glæde for flertallet af de 6.998 tilskuere.

I forhold til Viggo Jensens sidste kamp i spidsen for Silkeborg, havde den nye trænerduo kun ændret på én plads i startopstillingen. Skadede Michael Hansen var erstattet af Thomas Raun. Så det var ikke fordi, at det var en række nye spillere, der skulle genrejse Silkeborg, men det mener, træner Peder Knudsen heller ikke er nødvendigt.

- Vi har tænkt os at arbejde videre på de sten, som Viggo har lagt dog med små justeringer, sagde Knudsen efter kampen, uden at ville komme ind på hvilke justeringer den nye trænerduo har i tankerne. Selve kampen var Peder Knudsen godt tilfreds med, trods nederlaget.

- Jeg synes, at drengene arbejdede stenhårdt. Vi manglede bare marginalerne til sidst, men sådan har det været hele sæsonen - stolpe ud, forklarede Knudsen. /ritzau/

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15784">Viggo Jensen har stadig ambitioner (27/10-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15773">Ebbe Sand afviser trænerambitioner (26/10-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15765">Viggo Jensen fyret i Silkeborg (26/10-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15760">Silkeborg tabte bundgyser (25/10-06)</A></STRONG>