Topkarakter til Region Midtjylland

Eksterne eksperter fremhæver blandt andet engagerede medarbejdere og høj faglig standard ved Region Midtjyllands akuthjælp

Region Midtjyllands præhospitale organisation har sammen med leverandørerne Falck Danmark A/S, Responce A/S og Samsø Redningskorps netop fået det blå kvalitetsstempel efter Den Danske Kvalitetsmodel.

Det betyder, at borgerne kan forvente den samme høje kvalitet og professionalisme, hver gang de ringer på akutnummeret 1-1-2.

- Noget af det vi er særligt opmærksomme på, er - i samarbejde med vores leverandører - at sikre et hurtigt og sammenhængende forløb for patienterne fra de bliver visiteret i AMK-vagtcentralen frem til, at de overleveres til hospitalet eller afsluttes på stedet, siger Per Sabro Nielsen, der er lægefaglig direktør for Præhospitalet, i en pressemeddelelse.

Patienten i centrum

Akkrediteringen er baseret på grundige undersøgelser af eksterne eksperter. De har blandt andet deltaget som observatører på ambulancekørsler, kørt med i akutlægebiler og akutbiler og fulgt, hvordan medarbejdere i AMK-vagtcentralen visiterer opkald til 1-1-2.

De eksterne eksperter fremhæver blandt andet, at Præhospitalet i Region Midtjylland er en professionel ledet organisation med engagerede medarbejdere og høj faglig standard.

De peger på, at et unikt samarbejde med leverandørerne, der er præget af ærlighed og åbenhed, er medvirkende til at skabe de gode resultater for patienterne.

Fakta om Præhospitalet:

Skærmbillede 2021-01-21 kl. 17.47.44

playAarhus Universitetshospital laver forsøg med hjemme-coronatest

Skærmbillede 2021-01-21 kl. 21.05.06

play Uenighed om regeringens kritik af langsomme lyntest: - Det er svært at gøre det hurtigere, end vi allerede gør

Skærmbillede 2021-01-21 kl. 19.45.37

Stor uenighed blandt politikere om oversvømmelser - kroejer står i midten og venter

20141217-173032-A-1920x1920we

play Ny rapport viser: Passiv rygning fra e-cigaretter skader

P-skilte_Ørneredevej_1-01[2]

Marselisborgskovene får nye p-regler - nu er det slut med at parkere i vejsiden

Hjemløs gade hus forbi

Smitten banker på hos østjyske hjemløse: - De skal vaccineres nu