Tøfting lurer i kulissen

Stig Tøfting er klar til kamp for Randers FC efter en fire måneders skadespause.

Når fodboldklubben Randers FC torsdag aften spiller returkamp mod det tyrkiske storhold Fenerbahce i UEFA Cuppen, bliver der brug for masser af erfaring og taktisk snilde.

Derfor må det glæde træner Lars Olsen, at en af truppens mest rutinerede spillere igen har støvlerne på efter en lang skadespause. Stig Tøfting spillede nemlig i den forløbne uge en hel pokalkamp, ligesom han klarede en reserveholdskamp lørdag eftermiddag.

- Jeg er klar, lød den kortfattede, men utvetydige besked fra eks-landsholdsspilleren, som søndag så Randers spille 0-0 mod Silkeborg.

Ud over den 37-årige midtbaneterrier, råder Olsen dog også en bred spillertrup, der har gjort det glimrende i denne sæson.

- Du får mig ikke til at sige, om han er med. Holdet er ikke sat endnu, og de skal ikke læse det i avisen. De må hellere høre det fra mig, sagde Lars Olsen.

- Stig er helt klart med inde i billedet. I de kampe, han spillede, så det godt ud. Det så fornuftigt ud løbemæssigt. Men Stig har været skadet i fire måneder, så det er klart, at han mangler noget kamptræning, vurderede Lars Olsen.

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15415">Randers og SIF delte point (24/9-06)</A></STRONG>