Tjener penge på Europa-eventyr

Randers FC's spillere har udsigt til en økonomisk gevinst, hvis klubbens succes i UEFA Cuppen fortsætter.

Spillere og trænere fra fodboldklubben Randers FC drager i dag til Istanbul, hvor truppen i morgen møder storklubben Fenerbache i UEFA Cuppen.

Kronjyderne er på forhånd ikke levnet mange chancer mod den tyrkiske storklub, men hvis det mod forventning lykkes at avancere til turneringens gruppespil, er der udsigt til en direkte økonomisk gevinst for spillerne.

Randrusianerne har således indgået en aftale, der sikrer spillerne 25 procent af klubbens samlede nettoresultat for hele UEFA Cuppen, hvilket af gode grunde først kan blive gjort op, når indtægterne fra entré, tv-aftaler og præmier fra UEFA er modregnet alle klubbens udgifter.

- Jeg vil da mene, at et gruppespil realistisk set kan løbe op i fire-fem millioner kroner afhængigt af, hvem vi trækker. Men det er et meget svært regnestykke at gøre op på forhånd, siger direktør Jacob Nielsen.

Tjener Randers FC fem millioner kroner på et eventuelt gruppespil, vil hver af de spillere, der har været udtaget til kamp skulle dele 1,25 millioner kroner, hvilket giver 62,500 kroner i bonus, hvis cheftræner Lars Olsen i alt kommer til at benytte sig af 20 spillere.

Tjener Randers derimod kun to millioner kroner, kan de 20 spillere hver især indkassere 25.000 kroner.

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15163">Randers FC-kamp flyttes (29/8-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15145">Randers FC mod Fenerbahce (25/8-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15133">Randers klar til UEFA Cuppen (25/8-06)</A></STRONG>