Tjek dagens horoskop

Østjysk professor sår tvivl om astrologi i ny undersøgelse. Klik her for at se dit horoskop for i dag - og vurdér selv om det passede.

Den omstridte østjyske professor Helmuth Nyborg sår i en ny, stor undersøgelse tvivl om lødigheden af de horoskoper, mange blad- og avislæsere hver dag pløjer sig igennem.

- Det at være født på en bestemt dag er ikke ensbetydende med, at man har en bestemt personlighed eller intelligens, fastslår Helmuth Nyborg over for TV 2 | ØSTJYLLAND, efter at den første del af undersøgelsen er gennemført.

Nedenfor har vi samlet dagens horoskoper for samtlige 12 stjernetegn. Find dit stjernetegn - og vurdér selv, om astrologen ramte plet.

<b>Vædderen</b>
<i>20. marts - 19. april</i>
Du er normalt glad og medgørlig, men kan være pirrelig i dag. Det kan andre jo ikke vide på forhånd, så prøv at holde det tilbage.

<b>Tyren</b>
<i>20. april - 20. maj</i>
Vær ikke bange for at give - det kommer i langt de fleste tilfælde tilbage i tifold. Der er noget om det: Gavmildhed betaler sig!

<b>Tvillingen</b>
<i>21. maj - 20. juni</i>
Tal ikke andre efter munden, medmindre du vitterlig er enig i det, de siger. Forsøger du bare at behage, bliver det afsløret.

<b>Krebsen</b>
<i>21. juni - 21. juli</i>
Du kan være nødt til at tage et opgør med en person på din arbejdsplads for at slippe ud af den rolle, du har haft indtil nu.

<b>Løven</b>
<i>22. juli - 22. august</i>
Du vil kunne nå et mærkbart bedre resultat med den samme indsats, hvis du lærer at strukturere dine processer bedre.

<b>Jomfruen</b>
<i>23. august - 22. september</i>
Det vil kunne virke som en inspiration for dig at være omgivet af mange forskellige slags mennesker med forskellige baggrunde.

<b>Vægten</b>
<i>23. september - 22. oktober</i>
Nogle gange kan man være nødt til at fortælle folk en sandhed, som de ikke ønsker at høre. Men det er alligevel det rette at gøre.

<b>Skorpionen</b>
<i>23. oktober - 21. november</i>
Du vil kunne møde et menneske, som du først ikke synes, at du har noget til fælles med, men som du alligevel føler et bånd med.

<b>Skytten</b>
<i>22. november - 20. december</i>
Hvis du får taget en ordentlig tørn i dag, vil du kunne profitere af det senere på ugen, hvor du måske har brug for mere tid.

<b>Stenbukken</b>
<i>21. december - 19. januar</i>
Din evne til at udvise empati og forståelse for andre menneskers situation vil gøre dig til en attraktiv samtalepartner.

<b>Vandmanden</b>
<i>20. januar - 18. februar</i>
I dag vil du kunne møde et menneske, som ved sin umiddelbarhed gør stort indtryk på dig, og I vil finde det let at tale sammen.

<b>Fisken</b>
<i>19. februar - 19. marts</i>
Det er en vigtig evne at kunne glæde sig over små ting - og det kan du. Din positive indstilling kan smitte af på andre.

Horoskoperne er fra hjemmesiden <a href="http://www.woman.dk/" target="_blank">woman.dk</a> og er leveret af <a href="http://www.astrologi-og-horoskoper.dk/" target="_blank">astro.dk</a>