Thor skal også lave sennep

Erhvervsmand vil ikke kun bevare ølbrygning i Randers - nu skal senneppen også tilbage til byen.

I fremtiden skal der ikke kun brygges øl i de gamle Thor-bygninger i Randers. Erhvervsmanden Søren Fischer, der vil etablere et nyt bryggeri i byen, barsler med planer om, at der også skal fremstilles blandt andet sennep og rødbeder. Netop sennep er et gammel Randers-produkt, som blev produceret indtil fabrikken Arffmann lukkede.

Med de nye planer lægger Søren Fischer op til, at det det tidligere Thor-bryggeri i fremtiden skal lave kvalitets- og nicheprodukter af forskellig slags. Produkterne skal efter planen henvende sig til folk, der ikke er tilfredse med de varer, der ellers er på hylderne i de danske supermarkeder.

Erhvervsmandens planer forudsætter dog, at der er tilpas mange randrusianere, der vil skyde penge i projektet. Desuden er der også nødvendigt, at Bryggerigrupen, der ejer Thor-bryggeriet, ønsker at sælge bygningerne i hjertet af Randers.

Søren Fischer er i øjeblikket på ferie, men han fortæller til TV 2 / ØStjylland, at han vil kontakte Bryggerigruppen, når han kommer hjem i begyndelsen af næste måned.