Teenagere fængslet i narkosag

To 15-årige drenge fra Randers blev torsdag fængslet i 14 dage for salg af narko. Politiet bekræfter, at narkohandlerne bliver yngre og yngre.

To 15-årige drenge fra Randers blev torsdag fængslet i 14 dage for slag af narko. Politiet bekræfter, at narkohandlerne bliver yngre og yngre.

De to er sigtet efter straffelovens §191, hvilket omhandler omfattende handel eller opbevaring af narkotika.

Kriminalkommisær ved Østjyllands Politi i Randers, Hans Kortbæk, ønsker ikke at kommentere den konkrete sag, men overfor TV 2 | ØSTJYLLAND fortæller han, at han oplever, at narkotikahandlerne bliver yngre og yngre.

- Men det er sjældent, vi ser så omfattende en sag som denne her, siger han.

De to drenge blev i dag fremstillet i grundlovsforhør for dobbelt-lukkede døre, og derfor kan politiet ikke give yderligere oplysninger i narkosagen. De vil kun oplyse at drengene er sigtede for at overtræde straffelovens paragraf 191, der handler om at overdrage narko til et større antal personer.

I den konkrete sag er der tale om den såkaldte hårde narkoparagraf, der har en strafferamme på op til ti års fængsel, eller under særligt skærpende omstændigheder op til 16 år.

De to 15-årige drenge har i følge vicepolitikommissær Hans Kortbek, Østjyllands Politi i Randers, kæret byrettens kendelse.

Det har ikke været muligt at få svar på, hvilken type narko de to drenge har solgt.

Se mere klokken 19:30 på TV 2 | ØSTJYLLAND klokken.