Team Fakta kæmper for livet

Cykelholdet Team Fakta fra Hammel kæmper en hård kamp for at finde en ny sponsor.

Cykelholdet Team Fakta fra Hammel er sendt til tælling. Manager Peter Sejr kæmper en desperat kamp for at finde en ny sponsor efter Faktas besked om, at butikskæden ikke ønsker at forlænge kontrakten efter nytår. I begyndelsen var Peter Sejr optimistisk, men efterhånden som ugerne går, ser det sortere og sortere ud.

Udsigterne til at stå uden hovedsponsor er en af årsagerne til, at sportsdirektør Kim Andersen i går meddelte, at han forlader Hammel-holdet for at fortsætte i Bjarne Riis' Team CSC.

- Det er med blandede følelser, at jeg forlader Team Fakta. Jeg havde gerne set, at den udvikling, vi havde sat i gang, kunne fortsætte. Men på nuværende tidspunkt er der intet eksistensgrundlag for Team Fakta efter nytår, siger Kim Andersen til TV 2 / ØSTJYLLAND.

Team Faktas absolutte stjernerytter, Frank Høj, har givet klubben besked på, at han vil forlade holdet på grund af Kim Andersens afsked. Også Hammel-holdets norske profil, Kurt Asle Arvesen, meddelte tidligere på ugen, at han forlader Team Fakta.

_DSC0615

Lig fundet i Brabrand Sø: Identificeret som forsvundet kvinde

Munkholm afsnit 1 DIGI

play Serie: Tidligere zoo-ejer slipper ikke helt sit livsværk endnu

47feafc4-83e4-4f33-ae94-b102f20eef26

Forårsvejr er langt væk – ny uge bliver blæsende og våd

IMG_9055

Vil tælle alle landets edderfugle

Isabella og Moffe

VIDEO: Efter et år i isolation får Moffe endelig sin vaccine

Bertram Lyng Engelsted Jarkilde og Oskar Duvier Mehlbye

play De har forberedt sig i et år: Nu får Bertram og Oskar deres store drøm opfyldt