Taxa-bestyrelse væltet

Bestyrelsen for Aarhus Taxa må gå af, efter den fyrede en chauffør, som havde bortvist en beruset kunde.

Aarhus Taxa skal have ny bestyrelse, efter den siddende bestyrelse fik et mistillidsvotum imod sig på en ekstraordinær generalforsamling mandag aften. Et flertal på 77 mod 61 af de vognmænd, som er tilknyttet selskabet, stemte for mistilliden til bestyrelsen.

Baggrunden for uroen i selskabet er, at bestyrelsen for nylig fyrede en chauffør, som havde bortvist en beruset kunde. Ifølge chaufføren Nourddine El Ghoufairi og flere af hans kolleger optrådte den pågældende kunde truende. Det blev bestridt af en kvindelig medpassager, som tilfældigvis er gift med direktøren for Aarhus Taxa.

Bestyrelsen troede åbenbart mere på direktørfruen end på chaufføren. Ikke blot afskedigede bestyrelsen ham, den ekskluderede også hans vognmand fra selskabet. Disse beslutninger bliver formentlig lavet om, nu hvor sagen har ført til en fyreseddel til bestyrelsen selv.

Klik <A href="http://www.tv2regionerne.dk/reg2005/video.aspx?id=261362&amp;r=7"><STRONG>her</STRONG> </A>for at se TV2 / ØSTJYLLAND's indslag om sagen i udsendelsen kl. 22.20 mandag.