Talent til AGF

Få timer før transfervinduet lukkede, indgik AGF aftale med 20-årige Kristian Lassen, der de seneste uger har prøvetrænet med A-truppen.

Her har den unge midtbanespiller efterladt et så positivt indtryk, at han nu kan kalde sig AGF-spiller.

- Kristian har gjort det flot og kronet sin indsats med en fremragende scoring mod SønderjyskE. Trænerstaben har været begejstret for dét, de har set, og derfor har vi valgt at lave en aftale med ham for resten af året. Han har et udviklingspotentiale, som bliver spændende at følge nu, hvor han kommer på fuld tid og skal træne med A-truppen, siger sportschef Brian Steen Nielsen.

I efteråret spillede Kristian Lassen collegefodbold i USA, og han har også en fortid i Skovbakken og Skødstrup. Nu gælder det AGF, og 20-årige Lassen glæder sig.

- Jeg er både glad for og stolt over at få denne mulighed, og det er en stor ære at trække den hvide trøje over hovedet. Det er gået meget stærkt, men det har været en fornøjelse at være med til træningen, og det har helt klart gjort det nemmere at præstere, siger Lassen, der håber, at han kan spille sig til kampe på SAS Liga-holdet i løbet af kontraktperioden.