Tæt på udsolgt til AGF-kamp

AGF regner med, at der bliver stort set udsolgt til aftenens kamp mod EFB, hvor AGF kan sikre sig pladsen i SAS-ligaen

Der er solgt omkring 14.000 billetter til AGF's hjemmekamp mod Esbjerg FB, hvor hjemmeholdet med blot uafgjort kan sikre sig pladsen i SAS-ligaen.

Salgs- og marketingschef Bjørn Kristensen forventer derfor, at der bliver stort set udsolgt på stadion til den afgørende kamp.

- Det er lidt afhængigt af om vejret klarer op. Normalt sælger vi mellem 2000 og 5000 billetter op til kampstart til sådan en kamp. Men det kommer an på vejret, forklarer Bjørn Kristensen til TV 2 / ØSTJYLLAND.

AGF håber på, at holdet selv kan afgøre sin skæbne i aften. Men AGF er i den situation, at de blot skal have et point i de to sidste kampe. Henholdsvis mod EFB i aften og mod FC København i Parken på søndag. Samtidig er AGF også sikret, hvis Silkeborg IF sætter blot et point til i de to sidste kampe mod OB og Brøndby IF.

Op til kampen i aften har træner Poul Hansen måttet hente et par af de yderste reserver ind i truppen til onsdagens kamp mod Esbjerg. Midtbanespilleren Mikkel Bo Jensen har karantæne, unge Leon Andreasen må sidde over, og anfører Brian Steen Nielsen har en fiberskade i læggen. I forvejen har Morten Petersen, Søren Pedersen og Tom Christensen længe været ude med skader.