Tabt lift gav kilometerlang kø på motorvej

Frustrerede bilister forlod deres biler eller kørte i nødsporet efter uheld på motorvejen syd for Randers. Kvinde kørt på sygehuset.

Lastbilen tabte liften i det nordgående spor på strækningen mellem afkørslen ved Hadsten og afkørslen ved Sdr. Borup syd for Randers.

Det skete, efter at en personbil med høj fart kørte direkte op bag i lastbilen.

Uheldet var ved halv otte-tiden onsdag morgen årsag til, at der havde dannet sig en cirka fem kilometer lang kø. Motorvejen var på det tidspunkt totalt spærret i nordlige retning.

Ifølge DR Østjylland valgte flere af bilisterne i den lange kø at forlade deres biler for at trække lidt frisk luft og for at se nærmere på, hvad der var sket. Andre forsøgte at køre væk via nødsporet.

Ingen af delene kan dog anbefales. Flere politibiler og ambulancer blev nemlig sendt af sted til ulykkesstedet, og de havde brug for plads.

Kort før klokken otte begyndte de første biler at passere ulykkesstedet og de kunne dermed fortsætte kørslen på motorvejen.

Vagtchefen ved Østjyllands Politi oplyser kl. 9.30 til TV 2 | ØSTJYLLAND, at trafikken igen er normal. Den kvindelige bilist, der kørte op bag i lastbilen, kom lettere til skade og blev kørt til behandling på sygehuset.