Stripper smed tøjet for AGF-ungdom

Ungdomsspillere fra AGF blev underholdt med striptease på vej hjem i bussen efter udekamp. Klubbens direktør er vred.

AGF's U/19-spillere underholdt sig med en stripper og dåseøl i holdbussen på en rasteplads ved Kildebjerg på Fyn i weekenden.

Det skete, da holdet var på vej hjem fra en kamp i Farum.

Seancen var finansieret af bødekassen og sat i scene af holdets festudvalg som en del af afslutningsfestlighederne efter forårets sidste kamp. Hvordan det gik for sig kan ses på et knap ni minutter langt videoklip på Facebook.

Men U/19-holdets arrangement falder ikke i god jord hos AGFs ledelse, skriver Århus Stiftstidende tirsdag.

- Det er ikke i overensstemmelse med det værdisæt, som vi gør en del ud af at kommunikere ud for tiden. Passion, ansvar og respekt er vigtige elementer i vores værdier, og det med ansvar og respekt kniber det med i det her tilfælde, siger Jan Christensen, koncerndirektør i Århus Elite A/S, der har AGF som største aktiv.

Direktøren har i kølvandet på førsteholdets nedrykning fra Superligaen til 1. division slået på, at AGF skal genfinde ydmygheden og dæmpe armbevægelserne.U/19-holdets cheftræner Carsten Karkow var med på turen til Farum, og han var på forhånd klar over, hvad der skulle ske på hjemturen.

- Jeg var orienteret om, at der ville være en gimmick, og også hvad den indeholdt, siger Karkow til avisen.

- Det er ikke almindeligt, at vi laver den slags på vej hjem fra udebaneture. Men der er ikke nogen i bussen, der ikke er fyldt 18 år, og der sker ikke så meget andet, end der sker ved andre fodboldafslutninger. Hvis de havde været mindreårige, så var der da betænkeligheder. Men det er et privat arrangement, og der foregår jo ikke noget ulovligt, siger træneren til Århus Stiftstidende.

Se mere i tirsdagens nyhedsudsendelser på TV 2 | ØSTJYLLAND.

<i>Kilde: Århus Stiftstidende</i>