Stor prikkerunde i Østjylland

Østjyderne har i de kommende uger mulighed for at blive vaccineret mod influenza.

Danske Lægers Vaccinations Service samarbejder med en stribe østjyske kommuner, og østjyderne har derfor i de kommende uger mulighed for at blive vaccineret mod influenza. For ældre over 65 er det gratis at blive prikket, mens dem, der er yngre, skal betale 135 kroner.

TV 2 / ØSTJYLLAND bringer her en liste over de steder, man kan blive vaccineret:

TIRSDAG DEN 30/9: Allingåbro Idrætshal, Lokalcenter Carl Blochs Gade i Århus, Frederiksbjerg & Langenæs Sundheds og Kulturcenter i Århus, Auning Kro, Engsøgård Plejehjem i Brabrand, Lokalcenter Gellerup, Bryrup Bibliotek, Ålykkecentret i Odder, Skovbakkehjemmet i Odder, Hou Ældrecenter, Ældreområdecenter Dronningborg i Randers, Ældreområdet Borupvænget i Randers Ældreområdecenter Dragonparken i Randers, Assentoft Kro samt Them Bibliotek.

ONSDAG DEN 1/10: Lokalcentrene Vestervang, Dalgas, Marselis og Toftegården i Århus, Lokalcentrene Søndervang, Ryvang og Dalbogård i Ry, Aktivitetscentret Randers Kollektivhus, ældreområdecentrene Møllevang og Gudenåcentret i Randers, Medborgerhuset og Rosengårdscentret i Silkeborg, Kulturhus og Bellis i Skanderborg samt Fælleshuset Bøgeparken og sundhedscenter Humlehaven i Årslev.

TORSDAG DEN 2/10: Lokalcentrene Abildgården, Hasle, Sabro og Bjørnshøj i Århus, ældreområdecentrene Tirsdalen, Bakkegården og Lindevænget i Randers samt Medborgerhuset og Silkeborg Hallerne i Silkeborg.

FREDAG DEN 3/10: Ældreområdecentrene Vorup og Rosenvænget i Randers, Any klubbens Center i Randers, Plejeboligerne Husumvej i Århus samt lokalcentrene Bjerggården, Hjorthøj og Sønderskovhus i Århus.

MANDAG DEN 6/10: Plejehjemmet Fortegården i Århus, lokalcentrene Skelager, Skæring og Rosenbakken i Århus samt Plejehjemmet Søtofte på Samsø.

TIRSDAG DEN 7/10: Plejehjemmet Møllegården i Århus, lokalcentrene Brabrand og Havkær i Århus, Allingåbro Idrætshal samt områdecentrene Rosengården og Lindegården i Rosenholm.

ONSDAG DEN 8/10: Lokalcentrene Vejlby og Hørgården i Århus.

TORSDAG DEN 9/10: Lokalcenter Fuglebakken i Århus.

MANDAG DEN 13/10: Marselisborg Centret i Århus, lokalcentrene Eskegården, Kildevang og Tranbjerg i Århus, Fårvang Ældrecenter, Lokalcenter Tjørnehaven i Galten, Lokalcenter Præstehaven i Hørning samt Kulturhuset InSide i Hammel.

TIRSDAG DEN 14/10: Lokalcenter Åbygård i Århus, Åbakken i Nørhald, Plejecentr Skaghøj i Hammel, Sognegården i Langå samt Egegård i Rønde.

ONSDAG DEN 15/10: Ældrecentrene Faarup, Asferg, Bjerregrav og Spentrup i Pruhus Kommune, Voldumcentret og Kernehuset i Hadsten Kommune, Fritidscentret i Randers samt Ringpakrnen i Ryomgård.

TORSDAG DEN 16/10: Plejehjemmet Toftevang og Dagcentret Lyngparken i Ebeltoft samt Sognegården, De Gamles Gård og Aldershvile i Mariager Kommune.

FREDAG DEN 17/10: Ebeltoft Idrætscenter og Plejehjemmet Vesterled i Ebeltoft.

MANDAG DEN 20/10: Plejehjemmet Violskrænten og Hedebocentret i Grenaa.

TIRSDAG DEN 21/10: Nørrevang og Vestervang i Nørre Djurs Kommune, lokalcentrene Næshøj, Koltgården, Bøgeskovhus og Søholm i Århus samt Fuglsanggården og Lyngbygård i Grenaa.

ONSDAG DEN 22/10: Lokalcenter Viby i Århus.