Is stopper posten

Isslaget mandag morgen betyder, at postbudene har svært ved at nå frem til de østjyske villaveje.

På grund af det meget glatte føre på de østjyske veje, er der store uregelmæssigheder i postomdeling mandag. Særligt de østjyske villakvarterer er svære at nå frem til.

Status for postomdelingen er:

I 8000 Århus City er alle postbude på gaden og forsøger at aflevere posten, hvor det er muligt, men det bliver problematisk på villavejene.

I 8210 Århus V gennemføres omdelingen i begrænset omfang. I Industriområdet, hvor posten omdeles med bil forventes al post omdelt.

I 8220 Brabrand er postomdeling på Labyrinten, Egebjergvej, Lykkendalsvej og Lykkenshøj ikke mulig, der forsøges omdelt i resten af området.

Hornslet, som også omdeler post til Mørke og Skødstrup, omdeler post i industriområderne og gennemfører omdeling, hvor det er forsvarligt.

I 8200 Århus N og 8240 Risskov omdeles post i industriområdet. Ikke omdelt post kan hentes på distributionscentret på Møller Meyers Vej indtil klokken 12.

8250 Egå og 8520 Lystrup omdeles posten i industriområdet. Ikke omdelt post kan hentes på henholdsvis distributionscentrene Egå Havvej 2A og Lystrup Distributionscenter, Møgelgårdsvej 14 indtil klokken 13.

I 8260 Viby og 8270 Højbjerg omdeles posten fortrinsvis i industriområdet. Ikke omdelt post kan afhentes på Engtoften 28, 8260 Viby J indtil klokken 13.30.