Stjernerne på plads i Atlétion

Natasja Crone og Peter Mygind skal styre løjerne, når Dansk Melodi Grand Prix 2004 løber af stablen.

Det sker om præcis en måned, lørdag den 7. februar. Her vil Atlétion i Århus (tidligere kendt som Arenaen) danne ramme om årets udgave af Dansk Melodi Grand Prix. Og der er virkelig tale om et gigantisk show, hvor århusianerne kommer til eksamen udi tv-transmitteret underholdning.

Med henved 4000 gæster (der er forlængst udsolgt) på lægterne og et seertal i millionklassen, vil hele landets øjne hvile på Atlétion. Den kendte tv-vært Natasja Crone, som skal styre slagets gang sammen med skuespilleren Peter Mygind (jo, det er ham fra Nicolaj og Julie), kunne i dag præsentere de ti finalister ved et pressemøde i Atlétion.

Der er både nye navne og gamle kendinge blandt deltagerne. Til den sidste kategori hører eksempelvis bandet Zididada samt den gæve jyde Helge Engelbrecht. Han har leveret materiale til Melodi Grand Prix intet mindre end ni gange.

Find mere information på <A href="http://www.atletion.dk">Atlétions hjemmeside</A> - og se i øvrigt deltagerne herunder, i den rækkefølge, som de vil optræde i den 7. februar.