Steven Lustü slutter i Silkeborg

Den tidligere landsholdsforsvarer Steven Lustü skal hjælpe Silkeborg væk fra bunden af SAS Ligaen.

Den tidligere landsholdsspiller Steven Lustü skifter med øjeblikkelig virkning fra den norske fodboldklub Lyn til SAS Ligaens bundprop Silkeborg.

Steven Lustü har underskrevet en to-årig aftale med den jyske klub.

- Det har hele tiden været mit mål at slutte karrieren af i Danmark, og at det så bliver i Silkeborg er jeg glad for. Jeg ved fra tidligere erfaringer og senere rygter, at SIF er en rigtig god klub at være i. Jeg elsker udfordringer, og det er netop sådan en vi i første omgang står overfor i foråret. Det bliver selvfølgelig hårdt, men jeg er optimistisk og tror på, at vi klarer den. Ellers havde jeg ikke skrevet under, siger Lustü til klubbens hjemmeside.

I Silkeborg glæder sportschef Ebbe Sand sig til forstærkning i de bageste rækker. Silkeborg ligger sidst i ligaen med bare otte point og har otte point at hente for at slippe fri af nedrykning.

- Vi er meget glade og stolte over at have sikret os Steven Lustü. Med Steven får vi en særdeles erfaren ledertype til vores forsvar og samtidig en spiller, som vores mange unge spillere kan læne sig op ad. Med 35 år bliver han alderspræsident i truppen, men når man har set Steven spille, så kunne han rent fysisk lige så godt være 10 år yngre. Jeg er sikker på, at han har flere gode år i sig endnu, og jeg betragter det om lidt af et scoop, siger Ebbe Sand.

Steven Lustü kom til Lyn i 2002 fra AB. /ritzau/