Stadig plads på færgen

100.000 tager med Mols-Linien i juledagene

Det er stadig muligt at få en plads på en af Mols-Liniens hurtigfærger, hvis man tirsdag skal fra Jylland til Sjælland - eller omvendt.

Lillejuleaftensdag er ellers den mest travle rejsedag i hele juleperioden.

Det østjyske rederi har dog valgt at indsætte ekstra færger på grund af de mange bilister, der i løbet af dagen krydser Kattegat til vands.

Se: Abildskou: En perfekt jul

Ifølge Mols-Liniens marketingchef, Mikkel Hybel, er færgerne kortere tid i havn end normalt, når de i løbet af dagen lægger til kaj i Aarhus, Ebeltoft eller Sjællands Odde.

- Det er en af de helt store rejsedage. Ved hurtigt at tømme færgerne for biler og fylde dem igen kan vi tilbyde flere afgange end normalt, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Forud for juleaften er det især fra Sjælland mod Jylland, at der er mange passagerer på færgerne. Derefter går trafikken den anden vej. I løbet af hele juleperioden forventer Mols-Linien at sejle med i alt 100.000 passagerer.

Se: Er du klar til Store Rejsedag

Selv om i dag, tirsdag, er den travleste dag, er der ved middagstid stadig enkelte pladser tilbage på alle afgange.

- Vores største færge har plads til 1.175 passagerer, så der kommer en del med hver gang. Desuden kommer mange i så god tid, at de tager en afgang tidligere, end de havde planlagt. På den måde skaber vi løbende nogle ekstra pladser, siger marketingchef Mikkel Hybel.