Stadig billetter til The Police

Det er stadig muligt at sikre sig adgang til The Police-koncerten i Århus. Arrangørerne regne med at sælge 30.000 billetter i løbet af i dag.

Det er tilsyneladende sværere at sælge billetter til koncerter med det engelske band The Police end til koncerter, hvor Metallica og George Michael står øverst på plakaten.

I hvert fald lykkes det i løbet af i dag, fredag, formentlig kun at sælge godt halvdelen af de i alt 54.000 billetter til koncerten på Vestereng i Århus 1. september.

Billetsalget åbnede klokken 10 fredag formiddag, og cirka fem kvarter senere var der ifølge arrangørerne solgt cirka 25.000 billetter.

Det tal runder dog formentlig 30.000 inden midnat, forventer projektleder Søren Have fra PR- og kommunikationsfirmaet Have.

The Police med den verdenskendte sanger Sting i forgrunden er blandt andet kendt for hits som 'Don't Stand So Close to Me', 'Roxanne' og 'Message in a bottle'.

Gruppen havde sin storhedstid i perioden 1977-1984, hvorefter medlemmerne gled fra hinanden, indtil de i år besluttede at fejre bandets 30 års fødselsdag med en verdensturné.

Se mere i TV 2 | ØSTJYLLAND kl. 19.30.