Sprang i mose i forsøg på at gemme sig for politiet

En hektisk biljagt på en mulig spritbilist startede ved værtshuset Kurts Mor i Århus, og endte i en mose ved Tirstrup.

Kort efter midnat satte politiet i Århus efter en formodet spritbilist. Hvor meget manden havde drukket vidste de ikke, men at han langt fra havde lyst til at tale med politiet, det stod meget hurtigt lysende klart.

- Det gik helt klart alt for stærkt ude på motortrafikvejen i retning mod Grenaa. Mine kolleger mener, at han kørte over 200 kilometer i timen forklarer vagthavende.

I en sølvgrå Opel Vectra gik det af sted i fuld fart. Bag rattet sad en spirituspåvirket 24-årig mand fra Horsens sammen med en ven.

Den hasarderede kørsel endte dog snart. Den 24-årige bilist kørte på en helle ude ved Tirstrup, og tog derpå flugten til fods.

- Han løb tre-fire meter ud i en mose for at gemme sig, men det nytter jo ikke noget, fortæller vagthavende og forklarer at kollegernes to schæferhunde for længst havde fået færten af den formodede spritbilist.

Med i bilen var som nævnt en anden mand. Han blev dog stående ved bilen, så politiet uden problemer kunne afhøre ham.

Den 24-årige bilist blev i dag sigtet for spirituskørsel. Politiet venter nu på et resultat af en blodprøve, der skal fortælle, hvor høj den 24-åriges alkohol-promille var.

Se mere i TV 2 | ØSTJYLAND klokken 22:20