Spot en single via din mobil

Brug din mobil som et kompas, der viser vej til singler og venner.

Nu bliver det muligt at bruge mobiltelefonen som et kompas, der i Aalborg, Århus og København kan vise vej til venner og singler, skriver Jyllands-Postens netsted for forbrugernyheder, fpn.dk.

Nu er det slut med at med at spilde tiden på at bage på den forkerte. Den 11. juni søsætter to unge iværksættere systemet Datepilot, som kan guide dig frem til dine venner, bekendte og kommende kærester, skriver fpn.dk

"De datingportaler, som findes i dag, låser brugerne fast til computerne," siger Martin Møller Stokbro, medstifter af Datepilot.

"Med vores system kan man bruge portalen, for eksempel når man er i byen. Så kan man både se om ens venner er i nærheden, eller om der er en single, der lever op til de søgekriterier, man har indtastet," forklarer han.

For at kunne bruge tjenesten, skal man oprette sin egen profil via netstedet www.datepilot.dk. Herefter kan man invitere sine venner, som igen kan invitere deres venner. På den måde bliver man en del af et netværk, som tæller ens egne venner, ens venners venner og vennernes venners venner.