Sportstrøjer for en mio. kroner

Energiselskabet NRGi er i jubilæumshumør - uddeler penge

Det østjyske energiselskab NRGi fejrer snart 100 års jubilæum, og i den anledning er det ikke kun jubilaren, der får gaver.

I anledningen af jubilæet har NRGi nemlig valgt at donere en million kroner til lokale sportsforeninger. Med pengegaven følger et krav om, at hver en krone skal bruges på spillertrøjer.

I alt 100 forskellige foreninger får mulighed for at få del i pengene, som ifølge NRGis administrerende direktør, Søren Sørensen, er en måde at give lidt tilbage til medlemmerne:

- Vi er et selskab, der er til for vores andelshavere og skabt af dem. Derfor giver det god mening, at vi fejrer et jubilæum ved at støtte det østjyske sportsforeningsliv, som mange af vores andelshavere har stor del i, siger han i en pressemeddelelse.

Alle sportsforeninger i Østjylland har mulighed for at ansøge om sin del på 10.000 kroner.

Selvom fodbold og håndbold er nogle af de mest populære sportsgrene, skal mindre udbredte idrætsformer ikke tøve med at ansøge, lyder beskeden fra NRGi:

- Vi ønsker naturligvis at ramme så mange af vores andelshavere som muligt med donationer, så vi opfordrer alle typer sportsklubber og foreninger i vores forsyningsområde til at ansøge, uanset hvor man holder til, siger Søren Sørensen.

Ansøgningsfristen for at få del i pengene er den 1. april 2015.