Snevejr har kurs mod Østjylland: Rammer os mandag

Den kommende uge starter med sne og slutter med sol og temperaturer på op til ni graders varme

Frank Hillerup Nielsen tog dette billede tidligere på ugen i Randers, hvor en snevejr kiggede forbi. Nu er et nyt snevejr så på vej mod Østjylland, og det ventes at ramme landsdelen i løbet af mandag. Foto: Frank Hillerup Nielsen

Den kommende uge begynder koldt og med sne, men i løbet af ugen får temperaturen et hak op, og vi kommer til at se lidt til solen.

- Det vil være skyerne, der dominerer, når vi tager hul på en ny uge i Østjylland mandag, men efterhånden vil der være et nedbørsfelt, der presser på, og det vil falde som sne flere steder, og efterhånden som vi kommer ud på dagen mandag er det stort set hele Østjylland, som nok vil få lidt drys, siger Cecilie Hother fra TV2 Vejret.

I løbet af ugen bliver det lunere i Østjylland med temperaturer på op til 8-9 grader.

Temperaturen vil mandag ligge omkring frysepunktet, men sneen vil formentlig ikke blive liggende ret længe, for temperaturen stiger, når vi nærmer os tirsdag. 

01:00

VIDEO: Her kan du se vejrudsigten for de kommende dage i Østjylland. Video: TV2 VEJRET

Luk video

Tirsdag og onsdag bliver lune med temperaturer på op til ni grader, og så kommer der en del regn til Østjylland de dage. Torsdag er der også mulighed for regnvejr, men modsat de tidligere dage er der her også mulighed for at få et glemt af solen. 

Det er der også fredag, som ser ud til at blive med tørvejr.

Vi går mod lysere tider, og faktisk er dagen nu blevet en time længere, siden mørket for en måned siden kulminerede.