Sneen giver store bus-forsinkelser

Østjyske buspassagerer måtte i formiddag væbne sig med masser af tålmodighed ved stoppestederne. Forsinkelser på op til en time.

Ifølge Midttrafik kører de fleste bybusser og rutebiler med store forsinkelser på grund af nattens kraftige snefald i Østjylland.

Samtlige ruter kører uregelmæssigt, og passagererne må forvente forsinkelser på mellem en halv og en hel time.

Forsinkelserne rammer passagererne i bybusserne i Horsens, Randers, Silkeborg, Århus og Skanderborg. Derudover kører stort set samtlige rutebiler med forsinkelser.

Enkelte rutebiler har ligefrem omlagt ruterne på grund af sneen. Således kører linie 103 mellem Århus og Hou ikke igennem Byager. På samme måde har Midttrafik opgivet at køre forbi Linå By på linie 113 mellem Århus og Silkeborg.

Også for tog-trafikken har nattens snefald givet problemer. Oddergrisen mellem Århus og Odder sad mandag morgen fast ved Nørrevænget i Tranbjerg. På grund af det fastkørte tog har Odderbanen midlertidig indstillet driften mellem Odder og Tranbjerg.

På jernbanestrækningen mellem Silkeborg og Herning er et tog kollideret med en bil. Uheldet betyder, at togene fra Silkeborg mod vest stopper i Engesvang, hvorfra det ikke er muligt at fortsætte længere.

Du kan se de aktuelle trafikmeldinger på <a href="http://www.midttrafik.dk/trafikinformation" target="_blank">Midttrafiks hjemmeside.</a>

Se desuden mere om snevejret i mandagens nyhedsudsendelse kl. 19.30 på TV 2 | ØSTJYLLAND.