Sneen giver problemer i trafikken

Op mod 100 bilister sad mandag morgen fast i snemasserne. Lastbiler spærrer trafikken ved motorvej. Oddergrisen sidder fast.

Nattens voldsomme snefald har givet problemer for trafikanterne overalt i Østjylland.

Som så mange gange tidligere i denne vinter er det især lastbiler, der har det svært. Falck oplyser til DR Østjylland, at flere lastbiler sidder fast på Randersvej i Århus nær Ringgaden.

Situationen er nogenlunde den samme nær motorvejsafkørslen Århus Nord ved Motorvej E 45. Her sad fire lastbiler fast kl. 7.30.

På motorvejen ved Horsens betyder sneen, at bilisterne letter ekstra meget på speederen. Der er opstået en længere kø, og der køres med en fart på cirka 30 km i timen.

Også for tog-trafikken har nattens snefald givet problemer. Oddergrisen mellem Århus og Odder sad mandag morgen fast ved Nørrevænget i Tranbjerg. På grund af det fastkørte tog har Odderbanen midlertidig indstillet driften mellem Odder og Tranbjerg.

På jernbanestrækningen mellem Silkeborg og Herning er et tog kollideret med en bil. Uheldet betyder, at togene fra Silkeborg mod vest stopper i Engesvang, hvorfra det ikke er muligt at fortsætte længere.

Se mere i mandagens nyhedsudsendelse kl. 19.30 på TV 2 | ØSTJYLLAND.