Småaktionærer på 8,25 procent

Småaktionærerne i Mols-Linien nærmer sig de 10 procent

Mols-Liniens småaktionærer har tirsdag offentliggjort, at de nu oppe på 8,25 procent af aktierne i rederiet Mols-Linien.

Offentliggørelsen kommer i kølvandet på, at kapitalfonden Polaris i fredags hævede købstilbuddet fra 34 kroner per aktie til 40 kroner.

- Der er mange, som har efterspurgt, hvor langt vi er i forhold til at nå de ti procent, og derfor har vi valgt at offentliggøre det, siger Thomas Tang, der er talsmand for Mols-Liniens småaktionærer, til tv2oj.dk.

Inden dagens offentliggørelse var den seneste udmelding fra småaktionærerne, at de havde 7,5 procent af aktierne.

Se: Polaris hæver købstilbud

Efter kapitalfonden Polaris tidligere på sommeren meddelte, at den vil købe Mols-Linien, kæmper en gruppe af småaktionærer for deres aktier. Kapitalfonden har allerede skaffet 76,8 procent af aktierne i rederiet, og hvis den får mulighed for det, vil den trække rederiet ud af Fondsbørsen og tvangsindløse småaktionærernes aktier.

Gruppen af småaktionærer er derfor i gang med at skaffe ti procent af alle Mols-Liniens aktier i håb om på den måde at kunne blokere for Polaris' planer.

Se: Småaktionærer: Ændrer intet

Da Polaris i fredags hævede sit købstilbud, betød det samtidig, at fristen for buddet blev forlænget med to uger.

I og med at Polaris har endegyldigt opbakning fra 76,18 procent af aktierne og småaktionærerne nu er oppe på 8,25, er der lidt mere end 15 procent tilbage af aktierne at kæmpe om.

- Vi er fortrøstningsfulde i forhold til at nå de ti procent og forhåbentlig blokere for tvangsindløsningen. Fristen er rykket frem til den 26. august, så vi har fået to uger mere, siger Thomas Tang.