Småaktionærer: Ændrer intet

Kapitalfonden Polaris har hævet sit købstilbud på rederiet Mols-Linien

Det kommer ikke bag på småaktionærerne i Mols-Linien, at Polaris har hævet sit købstilbud. Det fortæller Thomas Tang, der er talsmand for Mols-Liniens småaktionærer.

- Det kommer ikke bag på os, at buddet er blevet hævet. Vi har hele tiden vidst, at det var mere værd, siger Thomas Tang til tv2oj.dk.

Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse fra Polaris fredag aften, at selskabet hæver sit bud fra 34 kroner per aktie til 40 kroner.

Efter kapitalfonden Polaris for nylig meddelte, at den vil købe Mols-Linjen, kæmper en gruppe af småaktionærer nu for deres aktier. Kapitalfonden har allerede skaffet 3/4 af aktierne i rederiet, og hvis den får mulighed for det, vil den trække rederiet ud af Fondsbørsen. Sker det, forringer det værdien af småaktionærernes aktier.

Se: Polaris hæver købstilbud

- Det ændrer ikke vores ønske om, at vi fortsat vil være langsigtede aktionærer i Mols-Linien. Det er ikke et spørgsmål om pris. Det har vi hele tiden sagt, siger Thomas Tang.

Gruppen af småaktionærer er i gang med at skaffe ti procent af alle Mols-Liniens aktier i håb om at kunne blokere for kapitalfondens planer.

- En ting, vi er glade for, er, at det betyder, at fristen for buddet forlænges med to uger. Det betyder, at vi når at se Mols-Liniens halvårsregnskab inden, og det giver mere gennemsigtighed, siger Thomas Tang.

Småaktionærerne har foreløbigt skaffet mellem 7,5 og ti procent af aktionerne i rederiet.