Skudoffer ikke bandemedlem

Politiet siger, at manden der blev skudt i skulderen ved McDonalds, er fra Trillegårds- banden. Men det afviser en talsmand.

Trillegårdsbandens talsmand siger i dag til TV2 | Østjylland, at det politiet og pressen kalder en bande, ikke er en bande.

- Vi er bare en 30-40 kammerater, der er vokset op sammen og har gået i skole sammen, siger den 27 årige talsmand, der ønsker at være anonym. Navnet er dog redaktionen bekendt.

Samtidig fortæller han at det T, mange af "medlemmerne" har tatoveret på hånden , blot er noget "ungdommeligt fjolleri", fra dengang han var en ung mand på 16 år.

- Vi var ikke andet end en 15-16 år gamle og så frem til vold og ballade og dit og dat. Så fik vi lavet sådan et T på hånden, fordi alle kaldte os for Trillegården og fordi vi kom fra Trillegården. På den måde fik vi respekt.

Selv om talsmanden afviser at Trillegårdsbanden er en bande, så erkender han dog at manden der lørdag aften blev skudt i skulderen, er en de gamle kammerater. Men han forstår ikke hvorfor manden blev skudt.

- Vi har ikke noget med den krig at gøre. Det må være de der Hells Angels/Ak81 der er forvirret over at vi har sådan et godt navn og en gruppe, uden at være organiseret som de er, og uden at være onde og farlige som de (HA, red.) er.

- Vi arbejder ikke med narko, så jeg forstår ikke, at vi lige pludselig en del af spillet. Vi har altid blandet os uden om alting, men der er ikke nogen, der skal træde os over tæerne. Vi holder jo stadig sammen. Vi vil kæmpe for respekt, men ikke for narko, siger altså talsmanden for det, politiet betegner som Trillegårdsbanden.